Cautare in Site..
PRIMA PAGINA

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Promotii si Oferte speciale


Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Enciclopedie terapeutica


Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxeSubscrie la canalul YOUTUBE
Blog Retete si Remedii Naturiste


Carti Electronice, CD-uri

Ghid de Medicina Naturista

GRATUIT!

CD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru prevenirea infectiilor in general

 

Calitatea unui microorganism - ajuns in contact cu tesuturile organismului uman - de a fi/ deveni patogen (declansand actiuni nocive) depinde de mai multi factori...

Agentul infectios, desi constituie cauza primara si indispensabila in declansarea infectiei, nu este capabil el singur sa determine starea de boala. In functie de reactivitatea si de starea de receptivitate sau de rezistenta a organismului gazda, care variaza de la o persoana la alta, in urma infectiei pot rezulta consecinte variate. Astfel, cand raspunsul organismului gazda fata de multiplicarea germenilor ramane la nivel umoral si celular, rezulta starea de infectie inaparenta. Aceasta situatie survine extrem de frecvent in practica, astfel incat, intr-o populatie vor exista in mod constant purtatori de germeni patogeni care nu prezinta semne de boala.

Incidenta purtatorilor de germeni patogeni intr-o colectivitate poate fi destul de mare. De exemplu, purtatorii de stafilococi patogeni reprezinta 20-60% din populatie, de pneumococi 40%, de streptococi hemolitici 3-10%, etc...

Numai cand rezistenta organismului fata de infectie este depasita si survin tulburari functionale si/sau lexziuni anatomice apare starea de boala.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru stimularea imunitatii CONTRA APARITIEI INFECTIILOR, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


- Para Protex SAU Garlic Caps  (1-0-1 dupa masa - anibiotic natural - inlocuitor al antibioticelor de sinteza cu spectru de vindecare in sfera tuturor microorganismelor ce lezeaza barierele celulare si sanatatea organelor).

- Virago (1-0-1 dupa masa, acopera un spectru foarte larg de microorganisme - predominant virale - si dintre cele mai raspandite in afectarea cailor respiratorii, acestea fiind "poarta de intrare" a multor infectii in corpul uman).

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa, protejeaza sistemul digestiv - mucoasa gastrica, metabolismul hepatic si intestinul - de suprainfectarea micobiana, totodata crescand tonusul general atat fizic cat si psihic si concomitent vitalitatea per ansamblu) SAU Immunaid (1-1-1 inainte de masa, stimuleaza benefic echilibrul sintezei de imunoglobuline raspunzator de o rezistenta buna a organismului la nivel infectios general).


Observatie:
Se va efectua o cura completa a cate un flacon din fiecare produs, cura care se poate repeta de 2-3 ori pe an la cei care au tendinta de a dezvolta infectii recurente.Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ BLOG ]   [ YOUTUBE ]  [ FACEBOOK ]  [ CARTI GRATUITE ]

[ Cumpara Produse Naturiste ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii ]  [ Afacerea Calivita ]

  [ Cumpara CD-uri ]  [ Cumpara Carti electronice ]  [ Marturii clienti ]  [ Contact ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Intrebari frecvente }


Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este deținut, administrat și intreținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2017 - Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.