Cautare in Site..
PRIMA PAGINA

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Promotii si Oferte speciale


Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Enciclopedie terapeutica


Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxeSubscrie la canalul YOUTUBE
Blog Retete si Remedii Naturiste


Carti Electronice, CD-uri

Ghid de Medicina Naturista

GRATUIT!

CD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pe post de antibiotic natural

 

Fata de numerosi agenti infectiosi care il inconjoara, organismul uman se apara prin mijloace diverse, nespecifice si specifice si de potenta variata, a caror activitate reunita exprima capacitatea normala de aparare fata de infectie: rezistenta fata de infectie, in conceptul cel mai larg. Termenul de imunitate are o semnificatie mai restransa, cuprinzand numai factorii care confera rezistenta la un factor infectios specific.

Starea de rezistenta la infectii este expresia unui indelungat proces de evolutie si de adaptare pe plan filogenetic, la care se adauga rezistenta castigata in decursul vietii, in mod variabil, de fiecare organism, ca rezultat al intalnirii cu variati agenti infectiosi din mediul inconjurator si al interventiilor active de producere - fie artificiala, fie naturala - a starilor de imunitate specifica.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament ANTIBIOTIC natural, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Antibioticul natural reprezinta reprezinta acea forma de extract natural care ajuta organismul in lupta antimicrobiana si sterilizarea focarelor infectioase, fara sa aiba efectele secundare si reactiile adverse caracteristice substantelor chimice din antibioticele clasice-medicamentoase. Ca inlocuitoare naturale ale antibioticelor si imunostimulatoarelor medicamentoase din farmacii (cu aplicabilitate larga in varii afectiuni, de la banalele raceli, gripe si guturaiuri pana la parazitoze intestinale si furunculi), recomand urmatoarele antibiotice naturale de la CaliVita:

- Para Protex (la adult in faza acuta de boala: 1-1-1; la adult in faza subacuta-mai usoara: 1-0-1; la copiii intre 5-13 ani in faza acuta: 1-0-1; la copii in faza subacuta: 0-1-0; administrate dupa masa; confera para protectie impotriva microorganismelor bacteriene, virale, fungice, parazitare).

- Garlic Caps (la fel cu dozajul de la Para Protex; administrare dupa mese; este antibacterianul de prima alegere pt. adultii si pt. copiii care au dificultati la inghititul tabletelor, acesta fiind un produs pe baza de caspule gelatinoase).

Observatie: Se va face o cura pana la terminarea flaconului de produs si se reia in caz de necesitate impreuna cu suplimente imuno-stimulatoare.Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ BLOG ]   [ YOUTUBE ]  [ FACEBOOK ]  [ CARTI GRATUITE ]

[ Cumpara Produse Naturiste ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii ]  [ Afacerea Calivita ]

  [ Cumpara CD-uri ]  [ Cumpara Carti electronice ]  [ Marturii clienti ]  [ Contact ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Intrebari frecvente }


Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este deținut, administrat și intreținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2017 - Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.