Cautare in Site..
PRIMA PAGINA

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Promotii si Oferte speciale


Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Enciclopedie terapeutica


Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxeSubscrie la canalul YOUTUBE
Blog Retete si Remedii Naturiste


Carti Electronice, CD-uri

Ghid de Medicina Naturista

GRATUIT!

CD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pe post de antiseptic pulmonar

 

In cadrul morbiditatii prin boli acute, infectiile acute respiratorii ocupa primul loc, constituind, in tarile din regiunea temperata, 50-70% din totalul morbiditatii prin boli acute.

Virozele respiratorii sunt adevarate deschizatoare de drumuri pentru infectiile bacteriene ale aparatului respirator. Deseori, un val epidemic de angine streptococice este precedat de viroze respiratorii, iar numarul pneumoniilor creste in paralel cu epidemiile si recrudescentele sezoniere de gripa. Simptomatologia virozelor respiratorii se complica si se suprapune frecvent cu simptonatologia creata de suprainfectiile bacteriene (pneumonii mixte, fazele purulente a crizelor virale, etc.). Bolnavii de bronsita prezinta frecvent acutizari ale bolii prin interventia unor suprainfectii, infectia virala favorizand suprainfectiile bacteriene, ceea ce duce la leziuni ale epiteliului bronsic.
 


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural cu rol de ANTISEPTIC PULMONAR, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Antisepticul pulmonar reprezinta tratamentul cu efect de combatere a tuturor microorganismelor patogene ce produc afectiuni pulmonare virale si bacteriene ca Bronsita, Pneumonie. In cazul existenei oricareia din cele 2 afectiuni, se va consulta schema de tratament descrisa la afectiunile in cauza. Ca antispetic pulmonar in cazul in care nu este instalata nici una dintre cele doua afectiuni, se va urma una din urmatoarele scheme de tratament cu produse naturiste Calivita, dupa caz:


1. Copii cu sensibilitate a cailor respiratorii si infectii respiratorii repetate:

- SambuRex - 1-0-1, dupa masa, 2-3 luni, protejeaza mucoasele bronhice de acumularea de toxine, virusuri, bacterii, este un bun depurativ si antialergic.

- Virago - 1 pe zi, la pranz, dupa masa, 2-3 luni continuu, intareste sistemul imunitar al copilului contra microorganisemlor bacteriene si virale.

- Immunaid - 2 pe zi, 1-0-1, inainte de masa, 2-3 luni, mentine nivelul normal fiziologic de imuno-globuline (indicatori de baza in calitatea raspunsului imun la infectii).

- Oregano Oil, 3-3-3 picaturi in pahar cu apa, dupa masa, 2-3 luni continuu, este recomandat pentru evitarea complicatiilor pulmonare, are proprietati expectorante, este un bun anti-inflamator si antiseptic.


2. Adulti cu sensibilitate a cailor respiratorii si infectii pulmonare repetate:

- Garlic Caps sau Para Protex: 1-0-1, dupa masa, 2-3 luni, efect antibacterian si antiviral, inlocuind efectul antibiotic al medicamentelor.

- Ocean 21, 1-1-1 linguri inainte de masa, mentine vitalitatea organismului si fortifica tonusul vital al organelor afectate de infectii.

- C 1000 1-1-0 dupa masa sau Smokerade la fumatori 1-0-1, dupa masa, antiseptic si fluidizeaza secretiile cailor respiratorii.

 Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ BLOG ]   [ YOUTUBE ]  [ FACEBOOK ]  [ CARTI GRATUITE ]

[ Cumpara Produse Naturiste ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii ]  [ Afacerea Calivita ]

  [ Cumpara CD-uri ]  [ Cumpara Carti electronice ]  [ Marturii clienti ]  [ Contact ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Intrebari frecvente }


Acest site este deținut, administrat și menținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2016 - Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.